Cukorbetegként nézesse látását évente, hogy elkerülje a szemészeti szövődményeket!

HTML

Több, mint 1000

A cukorbetegség szövődményeként évente több mint 1000 ember veszíti el látását Magyarországon. Rendszeres szűrővizsgálattal a probléma időben felismerhető, látásuk megmenthető lenne.

Ingyenes szűrések országszerte

A térképre kattintva megtudhatja, hol végeztethet ingyenesen látásvizsgálatot.

mo_250.jpg

További információ: 06 70 385 17 26
Hívható hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 óra között

Regisztráció a következő email címen lehetséges név, cím, telefonszám és a cukorbetegség kezdetének megjelölésével: regisztracio@optikazrt.hu
Rendezvényeink

November 10. Vasárnap (9:30 - 16:30)
Cukorbetegek Budapesti Egyesületének 25. évfordulója “Éljünk együtt jól a cukorbetegséggel”
Lurdy Ház

November 17. Vasárnap (10:00 - 18:00)
Egy Csepp Figyelem Világnap 
SYMA csarnok

November 24. Vasárnap (9.00 - 16.30)
Diabetes Világnap 
Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra, Kálvária sgt. 23.

MACOSZ

Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége.


ecsf.png

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Nagy siker volt idén is az Egy Csepp Világnap!

Több mint 8 ezer ember vett részt a rendezvényen

2013. november. 17.

Ezen a  különleges napon számos nyereménysorsolás, különféle ingyenes egészségügyi szűrések (köztük vércukor-, koleszterin- és vérnyomásmérés), kézműves foglalkozások, ugrálóvárak, ügyességi játékok, Trikke Carving, egészségpiac, sorsolások, cukorbeteg klubtalálkozó, szakmai programok, tanácsadás és „Magyarország Cukormentes Tortája”- kóstolás várta a látogatókat idén is a Syma Rendezvényközpontban.

A rendezvényen egész nap zajlott az ingyenes szemfenék vizsgálat, miközben népszerű művészek és előadók szórakoztatták az érdeklődőket. Az idei fellépők között szerepelt Caramel, Zséda, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló - aki egy közös bemelegítést tartott délelőtt -, a Black Time tánciskola bemutatója a Quantum XXL közreműködésével, a Kolompos együttes, a Csillagszemű Gyermektáncegyüttes és az idei X-Faktor számos sztárja is. Volt még ezen kívül Hangszersimogató Bársony Bálinttal, valamint interaktív meseolvasás a Szárnyak és paták című mesekönyvből Pokorny Liával, Erős Antóniával és a könyv szerzőjével, Finy Petrával. 

2013-ban először az alapítvány szakmai programot is szervezett cukorbetegeknek, illetve azoknak, akik többet szeretnének tudni a diabéteszről. Többek közt szó esett a lehetséges cukorhelyettesítőkről, egészséges táplálkozásról, a legfrissebb tudományos eredményekről, a cukorbetegség pszichés terheiről és a sportról is. Egész nap lehetőség volt megszólítani és kérdezni a szakembereket, így mindenki személyesen is tanácsot kérhetett tőlük. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://macosz.blog.hu/api/trackback/id/tr705647784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása